Bid 24 uur

Vertrouw al je tijd aan God toe


Tegenwoordig kom je heel wat mensen tegen, die het christelijke geloof niet kennen of ze hebben moeite om te geloven. Ze kunnen de onrechtvaardigheid in de wereld, oorlogsgeweld, hongersnood en rampen niet rijmen met een liefdevolle God. Als die zou bestaan, dan zou die volgens hen ervoor moeten zorgen dat alles op rolletjes loopt. Pijn, lijden en verdriet zijn vaak onverteerbaar en daardoor kun je opstandig worden, maar op lange termijn kan het mensen de ogen openen voor een andere werkelijkheid. Een die we nog niet kunnen zien, maar die wel degelijk bestaat. Daarvoor is het goed je te verdiepen in de reden, waarom Jezus naar onze wereld is gekomen. Hij wil ons allen het licht van de hoop schenken en daarvoor is Hij mens geworden. Hij laat ons met heel Zijn leven zien, dat God ons nabij is en lijden nooit het laatste woord heeft. Hij bevestigt ons in het geloof aan een God die bestaat en die pure Liefde is. God wordt mens in Jezus Christus en biedt ons een leven aan samen met Hem. Een leven dat geen einde kent en ons uiteindelijke voert naar het volmaakte geluk. Stellen we ons open voor deze boodschap, die alleen begrepen kan worden als Gods Geest ons kan raken en bezielen om te komen tot het geloof, dat God mensen kan bijstaan en optillen tot een nieuw en eeuwig bestaan…

Verkondig het evangelie, hoe dan ook, waar dan ook, wanneer dan ook…Advertenties

11 Responses to “Bid 24 uur”

 1. Het grappige is dat degenen die deze argumenten aandragen (God bestaat niet want er heerst ziekte, oorlogen enz.) eigenlijk hetzelfde doen als Adam. Als ze zuiver zouden redeneren dan zouden ze, net als Adam (Adam zei: de vrouw DIE U MIJ HEEFT GEGEVEN, DIE ….) , moeten zeggen: DE ZIEKTEN DIE U TOESTAAT, of DE OORLOGEN DIE U TOESTAAT, die zorgen ervoor dat ik niet meer in U geloof. Verder moet de Kerk ook veel meer uitdragen dat het geloof dat God niet bestaat ook een geloof is. Het is eveneens op de sceptische wetenschappelijke bewijsmethode NIET te bewijzen en derhalve ook geloof.
  met vriendelijke groet,
  F.A.Moesman

 2. ‘Bidt zonder ophouden’ (1Tess.5,16). Neem dit geïnspireerd woord van de apostel letterlijk op. Bid ’s morgens bij het ontwaken, ’s avonds bij het slapengaan. Bid bij het ontbijt, bid als je werkt, bid als je rust, bid in alle omstandigheden. Eenvoudig door Hem elke nieuwe fase van de dag op te dragen; door jouw hart even te verheffen tot God, vervul daarna jouw taak. Zo zullen jouw werk, voedsel, verplaatsing, en rust helemaal gebed worden, in gehoorzaamheid aan de dringende oproep van de apostel Paulus. Neem van nu af die goede gewoonte aan.

 3. Dank u pastor Geudens…voor deze woorden die leven wekken in een gewelddadig hart…Dat is ook tevens de oplossing…Niet God de schuld geven… Het kwaad zit in je eigen hart!

 4. Ons Moeder zee altijd degge nie magt werken onder het bidden … toen was men vraeg of ge wel magt bidden onder het werken. Dur had ze gin weerwoord vur… dus de doen we dan mer en de kan de het langste volhouwen.

 5. Doe zo verder met je site !

 6. Er zijn binnen de kerk veel wolven binnengeslopen die de kerk van binnenuit willen vernietigen daarom is gebed zeer belangrijk de mens moet zich bekeren met zijn hart !

 7. Heeft de kerk vandaag nog een missie? Een domme vraag misschien want ik merk er weinig van. Ik lees vandaag dat vele migranten in grote steden Jezus leren kennen dus er is nog hoop !

 8. Ik heb het stuk over Amoris Laetitia aan iemand van het Opus Dei overgelegd en kreeg een word-document vol met andere verwijzingen terug en een aantekening dat men hoopte dat ik toch niet zo over de Paus en kerk dacht. Nou sorry ik heb zware twijfels over deze paus en vooral die vazallen erom heen. Heb diepe bewondering voor kardinaal Burke. Denk dat ik maar stop met de bezinningsavonden van het Opus Dei. Die mensen kunnen gewoon geen kritiek verdragen over dingen die gewoon te bewijzen zijn.

  • Pausen, bisschoppen, priesters, diakens, religieuzen, paters, zusters, godgewijden, derde ordeleden, leken, iedereen die ik vergeten ben, mogen ons richten naar wat de H. Maagd Maria ons te zeggen heeft te Lourdes, te Fatima, te La Salette, te Banneux, te Beauraing, te Rue le Bac, etc. Als iemand uit vrije wil en met een gezond verstand behept – wie dan ook – achter “Amoris Laetitia” blijft staan, dan zegt dat genoeg! Maria vraagt overal waar Ze verschijnt om bekering… Nieuwe moderne ‘wetten’ of ‘liberale theologie’ maken Maria’s oproep belachelijk…

 9. Ik kan een heleboel sites niet meer vinden waaronder deze https://911ww3.wordpress.com/2016/06/20/website-2012-2019-de-grote-verdrukking weet iemand of de naam veranderd is?

Trackbacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: