Mars voor het Leven: veel volk, veel zegen

10 december 2016, Stirezo.nl.

Wij keren net terug van de Mars voor het Leven. Een volgepakte dag, die begon met een Heilige Mis en eindigde met aanbidding van het Allerheiligst Sacrament en een borrel. Daartussen was een toespraak van katholiek activist Michael Voris.

En er was natuurlijk de Mars! Had je niet kunnen missen als je deze zaterdag in Den Haag was. Een lange, dikke sliert trok door de stad. In stilte, ter herinnering aan de 30.000 kinderen die elk jaar het leven laten door abortus.

Dit jaar was de opkomst historisch hoog: naar schatting meer dan 5000 man. Toen SGP-leider Kees van der Staaij vroeg wie voor het eerst bij de Mars was, staken meer dan duizend mensen de hand op. De bescherming van het ongeboren leven leeft!

Naast Van der Staaij sprak ook Hugo Bos, bestuurslid van Stichting Recht Zonder Onderscheid. Hij sprak namens de katholieken.

Hugo Bos benadrukte dat wij abortus alleen kunnen stoppen als wij ook stoppen met het loskoppelen van seksualiteit met voortplanting. Abortus is het resultaat van een cultuur waarin voortplanting gezien wordt als onwelgevallig product van seksuele omgang. Daarom moeten wij ook anticonceptie afwijzen en bekritiseren.

Wij vanuit Stirezo danken Schreeuw om Leven van harte voor het organiseren van een uitstekende Mars voor het Leven. Chapeau!

Een dag met veel volk en veel zegen. Wij hebben nu al zin in volgend jaar!Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: