‘MDM kijkt met verachting neer op wie haar geloofde’


J. Herben: ‘MDM kijkt met verachting neer op wie haar geloofde’

Enkele weken nadat haar identiteit, die op internet al langer circuleerde, in een Ierse krant de voorpagina haalde sluit MDM haar website en haar facebook-pagina.  Volgens het krantenartikel in bijlage zei ze tot de journalist; “als iemand deze shit kan geloven, doe maar”…

En met die “shit” bedoelt ze de boodschappen die zij meerdere jaren via internet de wereld in zond! ” Ik deed enkel mijn job voor iemand”.  En die iemand is spijtig genoeg niet Onze Lieve Heer volgens de krant, maar wel een Ierse tandarts waarmee ze samen met haar dochter een heel winstgevende handel rond de zaak had opgezet.

Kortom, MDM kijkt zelf vernietigend neer op iedereen die haar boodschappen geloofde. Dat moet bijzonder pijnlijk zijn voor al die mensen. Zonder moraliserend te willen zijn, want wie ben ik, denk ik toch dat het ons opnieuw leert hoe voorzichtig we moeten zijn met zieners.

Enkele vuistregels: hecht nooit belang aan boodschappen van mensen die anoniem willen blijven.  Blijf er zeker van af als ze de Kerk aanvallen of de Paus. Laat alle alarmbellen afgaan in uw hoofd als ze een nieuw geschrift of boek belangrijker dan de Bijbel willen verkopen (al dan niet betaalbaar) enz.  En last but not least: als de Kerk het afwijst, draai dan de bladzijde om en ga verder.  Zelfs als de Kerk zich zou vergissen is dat beter dan u door boodschappers van uw Kerk te laten losweken.

Bron: emailbericht


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: