Het programmeren van een totaal versufte gehersenspoelde bevolking gaat verder – verplicht vaccineren staat voor de deur…

Langzaam maar zeker wordt de bevolking klaar gestoomd voor verplichte vaccinaties. Voor de vorm wordt er dan iedere keer nog wel even tussendoor gezegd, “We vinden het wel belangrijk dat mensen keuzevrijheid blijven behouden”. Maar, ondertussen komt iedere keer het bericht binnen bij de argeloze bevolking dat mensen die hun kinderen níet laten vaccineren een gevaar opleveren voor de volksgezondheid en ieder keer vallen ook weer even die paar woorden “verplicht vaccineren”

2012-2019: Werk voor de glorie en de eer van Jezus Christus

Wat enkele weken geleden begon als een vergezochte ontwikkeling begint nu langzaam maar zeker de werkelijkheid te worden. Het zal niet lang meer duren voordat in Nederland iedere burger hun kind(eren) verplicht moet laten vaccineren.
Toen enkele weken geleden commotie ontstond omtrent de mazelenuitbraak in de zogenaamde “bible belt” schreven we het volgende: ”Langzaam maar zeker wordt de bevolking klaar gestoomd voor verplichte vaccinaties. Voor de vorm wordt er dan iedere keer nog wel even tussendoor gezegd, “We vinden het wel belangrijk dat mensen keuzevrijheid blijven behouden”. Maar, ondertussen komt iedere keer het bericht binnen bij de argeloze bevolking dat mensen die hun kinderen níet laten vaccineren een gevaar opleveren voor de volksgezondheid en ieder keer vallen ook weer even die paar woorden “verplicht vaccineren”.

Lees verder:  www.niburu.co/het-is-zover-verplicht-vaccineren-staat-voor-de-deur

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: