MDM – Argumenten van Prof. M Miravalle wekken op tot nadenken

Beste lezers van dit bericht,


Bij deze stuur ik een link naar de Nederlandse vertaling (gemaakt door pastoor Klos) van de theologische evaluatie betreffende Maria Divine Mercy, geschreven door Prof. Mark Miravalle. De lezers krijgen een eerlijke kans om zelf de Nederlandse tekst te lezen en zo naar eer en geweten tot een oordeel te komen. Argumenten wekken op tot nadenken. Prof. Miravalle heeft een balletje opgeworpen. 

Lees hier verder: http://911ww3.wordpress.com/2013/04/05/maria-divine-mercy-een-theologische-evaluatie-door-dr-mark-miravalle

Advertenties

2 reacties to “MDM – Argumenten van Prof. M Miravalle wekken op tot nadenken”

 1. Mag ik u vragen waarom u Vassula Ryden aanhaalt? Werd deze dame niet ‘ontmaskerd’ door het Vatikaan? (vanwege een gelovige die door de overvloed aan echte en valse zieners de bomen door het bos niet meer ziet).

  • Het betreft hier een informatie die ik las bij pastoor Peter Klos: “Nadat o.a. Vassula Ryden deze boodschappen als vals heeft bestempeld en Mirjana uit Medjugorje paus Franciscus “een paus noemde die we nodig hebben voor onze tijd en die we onmiddellijk in ons hart hebben gesloten” – terwijl de boodschappen van “Maria Divine Mercy” beweren dat paus Franciscus de ‘Valse Profeet’ is – en ook Pater Jozo en Zr. Emmanuel zich lovend over paus Franciscus hebben uitgelaten, is het geloof in de authenticiteit van “Maria Divine Mercy” aardig geslonken”.
   Lees hier verder: http://911ww3.wordpress.com/2013/04/05/maria-divine-mercy-een-theologische-evaluatie-door-dr-mark-miravalle/
   U hebt natuurlijk gelijk! Maar wat betreft dan de status van Medjugorje bij het Vatikaan…
   Met vriendelijke groet,
   Pastoor Geudens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: